Aurinko nieuwsbrief april

Beste Aurinko klant,

Omdat er weer een hoop nieuwe ontwikkelingen zijn bij Aurinko waar je als zonaanbidder je voordeel mee kunt doen, versturen we af en toe een nieuwsbrief per email. De onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn:

Nieuwe lamp technologie in onze Turbobruiners en Gigabruiner met een spectaculair bruiningsresultaat! Probeer het uit met 50% korting!

De onbeperkte saldokaart is er definitief!

Zonnebanken voor een natuurlijk bescherming tegen de zomerzon

Gewijzigde openingstijden

Gratis zonnen bij introductie van een nieuwe klant

Af- en aanmelden voor de nieuwsbrief

Nieuwe lamp technologie in onze Turbobruiners en Gigabruiner

De bruiningslampen van onze Turbobruiners en Gigabruiner zijn afgelopen week weer vervangen. Door nieuwe technische ontwikkelingen is de bruining nog intensiever dan voorheen. De reacties van de klanten die de nieuwe lampen inmiddels hebben uitgeprobeerd waren onverdeeld zeer positief.

We willen graag de bruiningservaring van deze klanten met je delen. Daarom kun je tot 1 mei 2007 eenmalig gebruik maken van een korting van 50%! Hiervoor gebruik je de persoonlijke kortingscode (die staat in dit mailtje maar kun je ook opvragen door je klantnummer te mailen naar kortingscode@aurinko.nl ) in het bevestigingsscherm van een reservering op onze website. Kom snel langs en ervaar zelf de diep bruine kleur van de nieuwe bruiningslampen!

De onbeperkte saldokaart is er definitief!

Voor het gala op 22 maart jl. hebben we een nieuw product gelanceerd: de onbeperkte saldokaart. Hiermee kan je onbeperkt Gigabruinen, Turbobruinen of Superbruinen. Ja, je leest het goed: onbeperkt!

Met deze ervaring en de vele positieve reacties van klanten, hebben we de onbeperkte saldokaart na het gala opnieuw geïntroduceerd. Vanaf nu is het mogelijk om een onbeperkte saldokaart aan te schaffen met een geldigheidsduur van één maand en kan deze op iedere dag van de maand ingaan. Uiteraard kun je na deze maand de onbeperkte saldokaart weer verlengen.

We hebben drie speciale saldokaarten waarmee je onbeperkt kunt Superbruiner, Turbobruinen of Gigabruinen en de prijs is ongelofelijk laag:

Met de saldokaart "onbeperkt Superbruinen" kun je onbeperkt gebruik maken van onze Superbruiners. De prijs voor een maand lang onbeperkt Superbruinen is maar € 59,75.

Met de saldokaart "onbeperkt Turbobruinen" kun je onbeperkt gebruik maken van onze Turbobruiners en Superbruiners. De prijs voor een maand lang onbeperkt Turbobruinen en Superbruinen is maar € 69,75.

Met de saldokaart "onbeperkt Gigabruinen" kun je onbeperkt gebruik maken van al onze zonnebanken inclusief de Gigabruiner. De prijs voor een maand lang onbeperkt zonnebanken ongeacht het type zonnebank is maar € 89,75.

Heb je al een "normale" saldokaart? Geen probleem! Die zetten we tijdens je onbeperkte saldokaart even in de wacht zodat je die na je onbeperkte saldokaart weer normaal kunt gebruiken. De onbeperkte saldokaart is niet beschikbaar in de zomermaanden.

Zonnebanken voor een natuurlijke bescherming tegen de zomerzon

Zoals iedereen weet, kan de zomerzon nogal sterk zijn. Ook de afgelopen zomer heb je daar wellicht weer het ongewenste bijeffekt van ervaren: verbranding. De beste en meest natuurlijke bescherming tegen de zomerzon is te bereiken door huidverdikking.

De huid kan zich verdikken als deze geleidelijk kan wennen aan uv-straling. Huidverdikking is niet te voelen, maar geeft meer bescherming dan een een creme met een beschermingsfactor. Verdikking van de opperhuid beschermt de dieperliggende huidlagen waar nieuwe huidcellen worden gemaakt die erg kwetsbaar zijn. Als de huid meer ‘gewend’ is aan uv-straling, zal zij minder snel verbranden in de normale zon. Het verdikken duurt tot enkele weken, afhankelijk van het huidtype.

Speciaal voor het opbouwen van huidverdikking hebben we de onbeperkte saldokaart ontwikkeld zoals je hierboven hebt kunnen lezen. In tegenstelling tot de normale zon, is de hoeveelheid uv van een zonnebank bij iedere bezonning gelijk. Hierdoor bouw je een gelijkmatige huidverdikking op en is het risico op verbranding minimaal. Daarnaast bevatten de uv lampen van onze zonnenbanken geen schadelijke uv zoals die wel voorkomt in de normale zon en die ongefilterd je huid bereikt.

Kortom, de onbeperkte saldokaart is de ideale voorbereiding op de komende zomer en daarnaast loop je gelijk rond met een lekker bruin kleurtje!

Gewijzigde openingstijden

Onze actuele openingstijden kun je altijd vinden op de beginpagina van onze website www.aurinko.nl

In de maand april zijn wij op Koninginnendag, maandag 30 april, de hele dag gesloten. De zondag voorafgaand aan Koninginnendag zijn wij, ongeacht het weer, de hele dag geopend van 10:00 's ochtends tot 22:00 uur 's avonds. 

Gratis zonnen bij de introductie van een nieuwe klant

Wist je dat je gratis kunt zonnen als je een nieuwe klant introduceert? Je mag ook nog eens zelf het type zonnebank bepalen waaronder je gratis wilt zonnen en staat dus los van de zonnebank waar de nieuwe klant gebruikt van maakt!

Af- en aanmelden voor de nieuwsbrief

In elke nieuwsbrief treft je een persoonlijke aanbieding aan waarmee je met korting gebruik kunt maken van onze zonnebanken. Zo kun je middels de persoonlijke kortingscode in deze nieuwsbrief eenmalig met maar liefst 50% korting gebruik maken van een Gigabruiner of Turbobruiner tot 1 mei 2007.

Mocht je je toch willen afmelden voor de nieuwsbrief stuur ons dan een mailtje.